Human Resource Management Consulting, Recruitment,Selection, Personality Testing
Management Consulting, Kiev, Ukraine
Management
Consulting
HRM Consulting
Recruitment, Selection, Personality Testing
Поиск и подбор управленческого персонала
и ключевых специалистов,
психологическое тестирование кандидатов,
внедрение методов управления персоналом

Select The Best!

Вернуться | Главная | Новости | Книги | Вакансии | Выставки в Украине | Банковские новости |

Новости страховых компаний Украины

Новые назначения, кадровые перестановки

Вієнна Іншуранс Груп у Польщі

Вієнна Іншуранс Груп у Польщі

* Вражаючий старт у 2009 році
* Страхування життя: зростання більше аніж на 120%
* Тривале зростання в автомобільному страхуванні

Страхові компанії Вієнна Іншуранс Груп у Польщі розпочали 2009 рік із вражаючим зростанням. У порівнянні з січнем 2008 року неконсолідована зароблена брутто премія склала більше аніж 300 млн. польських злот (приблизно 61 млн. євро), що складає зростання на 50%1.

«Цей вражаючий розвиток компаній нашої Групи в Польщі цілком суперечить неприємним новинам, котрі розповідають про негативний хід подій на ринках Центральної та Східної Європи. Це означає, що наші прогнози ходу подій на ринках страхування в цьому регіоні відповідають тому, що насправді відбувається»,- відзначив виконавчий директор Вієнна Іншуранс Груп Гюнтер Гайєр щодо відмінних показників у січні 2009 року.

У сегменті ризикового страхування Вієнна Іншуранс Груп у Польщі зароблена премія склала 145 млн. польських злот (приблизно 31 млн. євро), що складає 15% зростання в порівнянні з аналогічним періодом 2008 року. Особливо приємно відзначити зростання в автомобільному страхуванні; щодо КАСКО, то компанії Вієнна Іншуранс Груп відмітили зростання аж на 30%; а у сфері страхування цивільної відповідальності автовласника зростання склало 20% у порівнянні з січнем 2008 року. В автомобільному страхуванні польська група компаній Вієнна Іншуранс Груп зайняла третє місце на ринку страхування.

У сегменті страхування життя зароблена премія польських компаній склала 147 млн. польських злот (приблизно 30 млн. євро), що відповідно склало зростання аж на 121%. Це значне зростання зароблених премій у порівнянні з січнем минулого року пов’язане з одноразово сплаченими страховими преміями, які як продукт особливо помітно розвиваються з початку 2009 року.

Вієнна Іншуранс Груп у Польщі

У Польщі Вієнна Іншуранс Груп представлена в загальному 6-ма компаніями. До них входять Компенса - страхування життя та ризикове страхування (Compensa Non-Life and Life), Бенефія - страхування життя та ризикове страхування (Benefia Non-Life and Life) та ризикове страхування ІнтерРіск та ТУ ПЦМ (InterRisk and TU PZM). Разом на даний момент вони займають 6-те місце на страховому ринку Польщі. Польща в середньому налічує 38 млн. жителів, це один з найбільших ринків в Центральній та Східній Європі та один з основних ринків для Вієнна Іншуранс Груп у цьому регіоні.


Довідка про Vienna Insurance Group:

Vienna Insurance Group є лідером страхового ринку в Центральній та Східній Європі. Окрім як на вітчизняному ринку в Австрії, Група активно діє (через дочірні компанії) в Албанії, Білорусії, Болгарії, Грузії, Естонії, Латвії, Ліхтенштейні, Литві, Македонії, Німеччині, Польщі, Румунії, Росії, Сербії, Словаччині, Туреччині, Угорщині, Україні, Хорватії, та Чеській республіці. Окрім того, існують філії в Італії та Словенії.

В Австрії до групи, окрім Wiener Staedtische Versicherung AG Vienna Insurance Group, входять такі компанії як Donau Versicherung, Bank Austria Creditanstalt Versicherung та Union Versicherung. Група також є співвласником Wüstenrot Versicherung та Sparkassen Versicherung.

Банковские новости Украины

Пресс-релизы. Бизнес/Финансы

Новости страхования

Финансовый навигатор

Все о страховании