Human Resource Management Consulting, Recruitment,Selection, Personality Testing
Management Consulting, Kiev, Ukraine
Management
Consulting
HRM Consulting
Recruitment, Selection, Personality Testing
Поиск и подбор управленческого персонала
и ключевых специалистов,
психологическое тестирование кандидатов,
внедрение методов управления персоналом

Select The Best!

Вернуться | Главная | Новости | Книги | Вакансии | Выставки в Украине | Банковские новости |

Новости страховых компаний Украины

Новые назначения, кадровые перестановки

Юпітер Вієнна Іншуранс Груп розпочала співпрацю з Євроброкер Україна

З липня 2009 року ЗАТ СК «Юпітер Вієнна Іншуранс Груп» розпочала перспективну співпрацю з новим партнером—ТОВ «Євроброкер Україна».
     Вже перший неповний місяць співпраці став вдалим початком партнерства та символом його високого потенціалу. А саме партнерство є результатом активної позиції обох партнерів на українському ринку страхування життя, наслідком бажання та вміння розвивати цей бізнес, співпрацювати та примножувати вже досягнуті результати. «Ми поважаємо та цінуємо вибір, який «Євроброкер Україна» зробив на нашу користь і став вагомою частиною партнерської плеяди СК «Юпітер», адже успішне та надійне партнерство—це не лише формальність, але суть нашого бізнесу. СК «Юпітер» вже довів це неодноразово і словом, і ділом. Я впевнений, що наш новий поважний партнер впевнюється в цьому щодня»-- зазначив Голова Правління СК «Юпітер, Вієнна Іншуранс Груп» Руслан Васютін.
     Партнерство СК «Юпітер» та «Євроброкер Україна» будується на ексклюзивних умовах співпраці  та включає повномасштабну програму розвитку не лише компаній-партнерів, але й ринку страхування життя  України взагалі. Поділяючи високі стандарти ведення бізнесу Vienna Insurance Group, партнери активно сприяють побудові ефективної національної системи соціального забезпечення українців.
 
Довідка про ЗАТ СК „Юпітер  Вієнна Іншуранс Груп”
     Закрите акціонерне товариство „Юпітер страхування  життя Вієнна Іншуранс Груп” засноване в 1999 році.
З 2004 року стратегічним акціонером компанії є Vienna Insurance Group Wiener Städtische Versicherung AG - лідер страхового ринку Центральної та Східної Європи. 
     Основні види страхування ЗАТ СК „Юпітер  Вієнна Іншуранс Груп”: довгострокове страхування життя; додаткове страхування на випадок втрати працездатності; додаткове страхування на випадок діагностування хвороби та її хірургічного лікування; страхування  життя позичальників кредитної установи. 
Прес-служба ЗАТ СК „Юпітер  Вієнна Іншуранс Груп”
Скала Ірина

Банковские новости Украины

Пресс-релизы. Бизнес/Финансы

Новости страхования

Финансовый навигатор

Все о страховании