Human Resource Management Consulting, Recruitment,Selection, Personality Testing
Management Consulting, Kiev, Ukraine
Management
Consulting
HRM Consulting
Recruitment, Selection, Personality Testing
Поиск и подбор управленческого персонала
и ключевых специалистов,
психологическое тестирование кандидатов,
внедрение методов управления персоналом

Select The Best!

Вернуться | Главная | Новости | Книги | Вакансии | Выставки в Украине | Банковские новости |

Новости страховых компаний Украины

Новые назначения, кадровые перестановки

Vienna Insurance Group - підсумки фінансових показників 2008 року

Vienna Insurance Group - підсумки фінансових показників 2008 року


Vienna Insurance Group у 20081 році:

Премії Групи зросли на 16% і склали 8,3 млрд. євро

Відмінне зростання премій на 35% в Центральній та Східній Європі

Частка премій в Центральній та Східній Європі вперше перевищила позначку у 50%

Прибуток Групи (до сплати податків) приблизно склав 540 млн. євро

Заплановані дивіденди по акціям складуть щонайменше 1,10 євро


«Незважаючи на складну ситуацію на ринку капіталу в 2008 році ми здійснили успішне збільшення капіталу завдяки залученню всього страхового бізнесу Ерсте Груп (Erste Group), щоб зайняти перші позиції основних ринків збуту Центральної та Східної Європи. Попереднє зростання премій серед компаній нашої Групи в Центральній та Східній Європі склало близько 35%. Це ще раз переконливо підтверджує, що стратегія Вієнна Іншуранс Груп на 2008 рік була дієвою,» - відзначив виконавчий директор Вієнна Іншуранс Груп (Vienna Insurance Group) Гюнтер Гайєр щодо яскравого двохзначного зростання премій Групи в 2008 році.

«Цими чудовими попередніми показниками обсягу продажу на 2008 рік Вієнна Іншуранс Груп хоче показати, що вона на правильному шляху. Незважаючи на негативні впливи фінансових результатів у 2008 році ми все ж досягнули нашої мети та дохід Групи (до сплати податків) склав 540 млн. євро.»

Огляд ключових фінансових подій 2008 року

Підтвердивши попередні розрахунки Вієнна Іншуранс Груп заробила 8,32 млрд. євро неконсолідованої заробленої брутто премії в 2008 році. Відповідно це склало в загальному зростання на 16,1%. В ризиковому сегменті премії Групи склали 4,87 млрд. євро, а зростання відповідно на 19%. У сегменті страхування життя ми також досягли двохзначного зростання на 12,2%, здебільшого завдяки розвитку в Центральній та Східній Європі, де премії Групи склали 3,46 млрд. євро.

Прибуток Групи (консолідований, перед сплатою податків) за попередніми підрахунками має скласти близько 540 млн. євро за 2008 рік, незважаючи на негативні операції на фінансовому ринку в четвертому кварталі минулого року.

Показник загальних витрат (combined ratio) концерну після перестрахування (нетто) знову складе близько 96% за 2008 рік. Цей хороший актуарний результат був досягнутий незважаючи на природні катастрофи, що трапилися в минулому році як наприклад ураган Ема та Паула.

Правління очікує, що Група досягнувши прибутку близько 540 млн. євро запропонує дивіденди по акціям щонайменше 1,10 євро за 2008 рік.


Довідка про Vienna Insurance Group:

Vienna Insurance Group є лідером страхового ринку в Центральній та Східній Європі. Окрім як на вітчизняному ринку в Австрії, Група активно діє (через дочірні компанії) в Албанії, Білорусії, Болгарії, Грузії, Естонії, Латвії, Ліхтенштейні, Литві, Македонії, Німеччині, Польщі, Румунії, Росії, Сербії, Словаччині, Туреччині, Угорщині, Україні, Хорватії, та Чеській республіці. Окрім того, існують філії в Італії та Словенії.

В Австрії до групи, окрім Wiener Staedtische Versicherung AG Vienna Insurance Group, входять такі компанії як Donau Versicherung, Bank Austria Creditanstalt Versicherung та Union Versicherung. Група також є співвласником Wüstenrot Versicherung та Sparkassen Versicherung.

*
стоматология в москве

Банковские новости Украины

Пресс-релизы. Бизнес/Финансы

Новости страхования

Финансовый навигатор

Все о страховании